Εταιρεία

VETO συνώνυμο με ... 

     ... την ιδέα της επιχείρησης 

Το 1986 ο Μιλτιάδης και ο Δημήτριος Κοροκυθάκης θέτουν τις βάσεις για μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων στην Ελλάδα, τη VETO COLLECTION. 

Στα πρώτα της βήματα, η εταιρία ξεκινά την παραγωγή ενδυμάτων και καλύπτει τις ανάγκες αποκλειστικά της Βόρειας Ελλάδας. 

Από τότε η VETO COLLECTION, σταθερά ενημερωμένη για τις σύγχρονες τάσεις κι εξελίξεις στη γυναικεία ένδυση, παρέχει με επιμονή την καλύτερη δυνατή ποιότητα και διευρύνει σταθερά το πελατολόγιό της. 

     ... τη διαδρομή ανάπτυξης 

Το 1990, η εταιρία κάνει το πρώτο της βήμα στην υπόλοιπη Ελλάδα, εγχείρημα που συναντά άμεση ανταπόκριση. 

Οι πωλήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα και η διαρκώς αυξανόμενη παραγωγή δημιουργεί την ανάγκη για επαρκέστερο ανθρώπινο δυναμικό και πληρέστερο μηχανολογικό εξοπλισμό. 

Η VETO πλέον χτίζει όνομα και επενδύει επιχειρηματικά και στους δύο παράγοντες. 

Εμμένοντας σταθερά στην ποιότητα, οι πωλήσεις της εταιρίας πολλαπλασιάζονται καθώς μεγάλοι πελάτες διαδέχονται τους ως τότε μικρότερους. Αυτή η δυναμικότερη παρουσία της VETO στην αγορά μεγιστοποιούν την εμπορική αναγνωρισιμότητα και την προτίμηση της εταιρίας. 

Παράλληλα με την κατακόρυφη άνοδο των εργασιών της, η εταιρία αναβαθμίζει τις κτιριακές εγκαταστάσεις και το μηχανολογικό εξοπλισμό της, με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, με στόχο την τελειοποίηση της ποιότητας, τη γρήγορη εξυπηρέτηση και τον άμεσο έλεγχο της παραγωγής. 

     ... την εμπειρία οργάνωσης 

Σήμερα, η VETO αποτελεί μία από τις κορυφαίες μονάδες κατασκευής και διάθεσης γυναικείων ενδυμάτων, πρωτοστατεί στην έρευνα και ανάπτυξη με πρωτοποριακές ιδέες, στο συνδυασμό ποιοτικών υφασμάτων, σχεδιαστικού styling και διακόσμησης, για τέλεια και εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Με τον ανθρώπινο παράγοντα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας, η εταιρία απασχολεί σήμερα 50 άτομα μόνιμο προσωπικό με ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και όλοι μαζί δημιουργούν την VETO του 21ου αιώνα, τη δική σας VETO. 

     ... τη συνέπεια & υπευθυνότητα 

Η VETO βρίσκεται πάντα σε επαφή με τους πελάτες της, καθώς ο βασικός επιχειρηματικός της άξονας είναι η συνεχής επικοινωνία μαζί τους, που θεμελιώνει τις πιο αξιόπιστες συνεργασίες. 

Η εταιρία ενημερώνεται και ενημερώνει συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της γυναικείας ένδυσης και καλύπτει τις πελατειακές απαιτήσεις με γρήγορες και επαναλαμβανόμενες παραδόσεις. 

Όλη αυτή η διαδικασία στηρίζεται καθημερινά στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας, όλοι κορυφαία ονόματα στην παραγωγή και διάθεση υφασμάτων, τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά. 

     ... τη γοητεία της επιτυχίας 

Η VETO ενημερώνεται διαρκώς για τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. 

Τα στελέχη της συμμετέχουν συχνά σε διεθνή forum, εκθέσεις και επιδείξεις στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας (Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο), ανανεώνοντας έτσι τη γνώση τους για τις τάσεις της αγοράς. 

Στηριζόμενη σε νέο know-how, η εταιρία έχει υιοθετήσει ένα πρωτοποριακό concept για την υπηρεσία της μόδας και της ποιότητας, από το σχεδιασμό... ως την παραγωγή γυναικείων ενδυμάτων.